Publicat el

És temps de bacallà

Bacallà Skrey Sampera

A Sampera acomiadem l’hivern i donem la benvinguda a la primavera amb un producte de temporada com el bacallà.

Tot seguit, parlarem d’algunes curiositats sobre aquest peix i sabrem perquè es tracta d’un veritable tresor culinari.

Aprofita la millor època de l’any per consumir bacallà, gaudeix de la seva carn tendre i melosa i a un preu més assequible que la resta de l’any!

Publicat el

El calamar i el llenguado: dos bons productes de temporada

Lenguado Sampera

Aquesta setmana volem destacar dos productes Sampera que són de temporada durant el mes de gener. Encara que el calamar i el llenguado són dues espècies que obtenen protagonisme en els nostres mercats durant tot l’any, sí que compten amb una temporalitat ideal pel seu consum, sobretot el llenguado que adquireix el seu millor moment de consum entre els mesos de gener i maig.

Publicat el

Inaugurem espai Sampera a Vilanova i la Geltrú

Peixateria Sampera Vilanova

El passat 15 de desembre de 2020, vam obrir el nou espai Sampera a Vilanova i la Geltrú, situat dins la botiga Ametller Origen del carrer Josep Coroleu, 79. La presència de Sampera dins les botigues i supermercats Ametller Origen ja és una realitat i és un gran plaer per nosaltres poder proporcionar als clients d’Ametller el peix i marisc més fresc, de la llotja a casa seva.

Publicat el

Som distribuidors oficials de la Gamba de Palamós

Gamba de Palamós

La Gamba de Palamós és una marca de garantia de qualitat creada per la Confraria de Pescadors i l’Ajuntament de Palamós. Aquesta marca té l’objectiu d’aconseguir una millora en la qualitat del producte que surt de la llotja i un alt reconeixement de la qualitat del producte dins del mercat.

Publicat el

L’orada, una delícia d’octubre

Dorada Sampera

L’orada és un dels peixos blancs més populars. Els matisos de color daurat del seu cap són els que donen lloc al seu nom. Compta amb un sabor i una textura excepcionals i les seves possibilitats culinàries són molt extenses. Al mes d’octubre es troba en el seu moment ideal de consum. Al següent post t’expliquem el perquè i d’on procedeix la nostra Orada Sampera