Publicat el

Estrenem imatge corporativa Sampera

Renovem la imatge corporativa per apropar-nos més a tu  

Fidels al nostre compromís d’excel·lència en la qualitat del nostre producte del mar, hem volgut renovar la nostra imatge i eines de comunicació per fer-te la nostra marca més atractiva.

Aquesta imatge uneix allò més tradicional amb allò més modern. El resultat: un concepte renovador, proper i alhora basat en l’experiència de tots aquests anys de trajectòria.

Aquesta iniciativa ve acompanyada del llançament d’una nova web que pretén donar a conèixer la imatge de Sampera als clients particulars i poder proporcionar-vos un producte del  mar d’una categoria excepcional a través de la nostra botiga online. “De la llotja a casa”, una premissa que marca la filosofia  Sampera.

Som conscients que cal enfocar l’organització en la innovació i aprofitar les eines que existeixen avui en dia per trobar avantatges competitives, d’aquesta manera afrontem aquesta nova realitat amb ganes de fer coses noves.  

En què es basa aquesta nova imatge?

La imatge gràfica en el seu conjunt és un missatge que pretén endinsar-te en el nostre món i fer-te formar part del projecte Sampera, recalcant la importància de la nostra trajectòria de més de 50 anys a la vora el mar, servint peix i marisc fresc de proximitat, triat amb cura, honestedat  i amb respecte. I ara al teu abast gràcies a les noves eines web com la teva peixateria online.