Publicat el

Inaugurem espai Sampera a Vilanova i la Geltrú

Peixateria Sampera Vilanova

El passat 15 de desembre de 2020,  vam obrir el nou espai Sampera a Vilanova i la Geltrú, situat dins la botiga Ametller Origen del carrer Josep Coroleu, 79. La presència de Sampera dins les botigues i supermercats Ametller Origen ja és una realitat i és un gran plaer per nosaltres poder proporcionar als clients d’Ametller el peix i marisc més fresc, de la llotja a casa seva.

Vilanova i la Geltrú i la seva tradició pesquera

Vilanova i la Geltrú és una ciutat amb una tradició pesquera molt important. Per la seva llotja passen cada any milers de tones de peix fresc, i el seu port pesquer és un dels més destacats del litoral català. Així doncs, els seus habitants, com a bons coneixedors dels productes de mar, se senten molt orgullosos del peix i marisc de Vilanova i això fa que siguin uns clients molt exigents.

Per aquest motiu, des de Sampera és tot un honor poder oferir  el nostre peix i marisc en aquest territori i que Ametller Origen hagi tornat a confiar en nosaltres per fer apropar encara més  aquest producte als Vilanovins. 

Llotja i Port Pesquer de Vilanova i la Geltrú

Sampera i Ametller Origen

Com sempre, és un plaer poder formar part de la família Ametller Origen. Un grup empresarial amb el que compartim la filosofia de negoci i les ganes d’oferir qualitat, proximitat i un bon servei a tots els nostres clients.

Ametller Origen aposta per nosaltres com el seu distribuïdor de peix i marisc gràcies a la nostra trajectòria en el sector de més de 50 anys i la nostra capacitat de fer arribar als clients un producte fresc, amb una categoria “Premium” i al millor preu, tant des de les seves botigues físiques com des de la seva plataforma Ametller online.  

Recollim el peix a diari de les mans de qui l’ha pescat per a lliurar-lo a cada llar.  Estem presents a més de 30 llotges des de les costes mediterrànies de França fins a l’estret de Gibraltar per a proporcionar diàriament a tots els nostres clients els productes de temporada amb la millor frescor, qualitat i preu.

Ja són cinc els establiments Sampera a Ametller Origen dins l’àrea metropolitana de Barcelona i, ara, a Vilanova.

“Mercat d’Autors” Carrer Numància Barcelona

Ametller Origen Carrer Calvet Barcelona

Ametller Origen Castelldefels – Zona Ànec Blau

Ametller Origen Sant Cugat

Ametller Origen Vilanova i la Geltrú – Carrer Josep Coroleu, 79

Aquesta exitosa col·laboració ens permet tenir punts de venda físics per a fer arribar als nostres clients particulars el peix i marisc del dia, a més de la nostra presència a Mercabarna pels clients professionals i la  restauració, així com la nostra botiga online, on amb un clic, rebràs la teva comanda a casa.