Publicat el

Incorporem safates reciclables al nostre packaging

Safates Reciclables Sampera

Cap a un packaging del tot sostenible – 100% reciclable

Al setembre del 2020 estrenàvem la nova caixa de cartró isotèrmica, impermeable i 100% reciclable per enviar peix i marisc als nostres clients. Avui podem dir que incrementem el nivell cap a un packaging del tot sostenible incorporant safates reciclables com a alternativa a les safates 100% de plàstic d’un sol ús.

Som una empresa compromesa amb el medi ambient, i pensem que no només es tracta de dir-ho, sinó de fer-ho. Per aquest motiu, duem a terme el canvi de la safata habitual de plàstic cap a una opció més sostenible pel planeta.

La nostra filosofia com a empresa posa el respecte al centre del nostre projecte.

Tenim cura de les espècies marines, respectem l’estricte compliment de les vedes i oferim productes que provenen d’una pesca sostenible. A més, tenint en compte que per nosaltres el Mar Mediterrani és casa nostra, assumim que l’hem de cuidar i, per tant, creiem que és essencial respectar les seves aigües i preservar els seus ecosistemes marins. Així doncs, fem tot el possible per reduir el plàstic i trobar alternatives reciclables i sostenibles, a favor del planeta, i de les espècies que hi habiten.

Image

Reduïm el 75% del plàstic amb una alternativa de safata reciclable.

Es tracta d’una safata que compleix l’objectiu de reduir el plàstic d’un sol ús al 75%, sent totalment reciclable. En el seu interior té una petita capa de plàstic que augmenta la resistència i la durabilitat de la safata, però tot i així és fàcilment separable. La unió del plàstic amb el cartró es duu a terme aplicant temperatura, per això una vegada finalitzat el seu ús, es pot llençar al contenidor de paper i la separació es fa directament a la deixalleria. També existeix la opció de fer-ho un mateix a casa i llençar cada part al contenidor corresponent.

La nostra nova safata reciclable  té molts avantatges: és una safata impermeable i per tant,  resistent a l’aigua, apte pel transport d’aliments frescos i de productes congelats i, a més, és molt lleugera gràcies a l’ús del mínim de materials possibles en el procés de fabricació.

Viu la nostra experiència de compra

Des de Sampera, com a companyia compromesa amb els nostres clients i amb el medi ambient, hem escollit un packaging reciclable que doni un valor afegit i garanteixi la nostra qualitat premium. Creiem que un bon producte acompanyat d’un embolcall bonic i sobretot sostenible  fan que els nostres clients visquin una experiència molt positiva en rebre la seva compra de peix i marisc a casa. Volem que es tingui la certesa que la nostra prioritat és mantenir les característiques organolèptiques del producte, amb total garantia de qualitat i frescor i, a més a més, que som capaços de transmetre-ho amb una imatge honesta i acord amb els nostres principis.

Vols rebre el nostre peix i marisc a casa? Accedeix a la nostra botiga online, tria entre els productes que més t’agradin i en 24h-48h rebràs el teu paquet, i un cop finalitzat el seu ús, recicla’l. Així, entre tots, farem un planeta millor.