Publicat el

Nou espai Sampera a l’Ametller Origen Castelldefels

El nou supermercat d’Ametller Origen situat a la zona del centre comercial Ànec Blau de Castelldefels compta amb un espai Sampera per a proporcionar als clients el peix i marisc més fresc, de la llotja a casa seva.

L’establiment va obrir les seves portes als clients diumenge passat 25 d’octubre, respectant totes les mesures de prevenció del Covid-19, més d’un centenar de persones el van visitar i van poder veure la nova proposta d’Ametller Origen,, un espai còmode i modern on adquirir productes frescos i de proximitat.

La botiga de Castelldefels té més de 1.000 metres quadrats i una de les seves particularitats és l’existència de 50 places d’aparcament en la superfície, això diferencia aquest punt de venda dels altres per ser l’únic Ametller Origen amb pàrquing actualment. També cal destacar que és l’únic punt de venda obert tots els diumenges i els dies festius dins del complex comercial “Ànec Blau” de Castelldefels.

Això no ha fet més que començar…

Des de Sampera, fa ja més d’un any que formem part de la família Ametller Origen i, en els últims mesos hem dut a terme l’obertura de quatre espais Sampera dins dels establiments Ametller Origen de l’àrea metropolitana de Barcelona.

“Mercat d’Autors” Carrer Numància Barcelona
Ametller Origen Sant Cugat
Ametller Origen Carrer Calvet Barcelona
Ametller Origen Castelldefels

Aquesta expansió comercial ens permet tenir punts de venda físics per a fer arribar als nostres clients particulars el peix i marisc del dia, a més de la nostra presència en Mercabarna pels clients professionals, així com la nostra botiga online.

I, d’altra banda, Ametller Origen afegeix a la seva cartera de productes un peix i marisc fresc, de quilòmetre 0, en línia amb la seva premissa d’oferir productes de qualitat per a contribuir a una alimentació saludable.
Encara que actualment són quatre els espais Sampera dins de les botigues Ametller Origen, invertim en un futur pròxim per a poder expandir-nos junts i ser presents en més punts del territori.

Atmeller Origen aposta per nosaltres com el seu distribuïdor de peix i marisc

Inauguració de l’espai Sampera a Ametller Origen Castelldefels

Com ja sabeu, Sampera i Ametller Origen compartim la filosofia de proporcionar els productes més frescos als nostres clients. Per aquest motiu, Ametller Origen compta amb nosaltres per a la distribució del peix en els seus establiments i a la seva botiga online.

Gràcies a la nostra trajectòria en el sector de més de 50 anys, podem fer arribar als clients un producte de la mar d’una categoria excepcional. Recollim el peix a diari de les mans de qui l’ha pescat per a lliurar-lo a qui el prepararà i consumirà i fins i tot, ho convertirà en un plat estrella.


A la botiga de Castelldefels, compartim espai amb els forners de Sant Boi de Llobregat, la fleca “Panet”, amb una tradició d’artesania del pa des de 1.962. Així és com Ametller Origen completa la seva oferta de producte de proximitat en aquest establiment.

Convertir la cuina en tot un art garantint la qualitat del nostre producte també és un tret que compartim amb Ametller Origen, en aquest sentit, ens aliem amb xefs de prestigi perquè treguin profit a això al “Mercat d’ Autors d’Ametller Origen”. Ho podeu visitar al carrer Numància, 47, de dilluns a dissabte de 9.00h a 21.30h.

Finalment, per celebrar aquesta nova obertura oferim als clients un 25% de descompte en tots els nostres productes de la botiga durant el diumenge, dimarts i dimecres d’aquesta setmana. Així convidem als clients a provar els nostres peixos i els fidelitzem per a  futures compres presencials a l’establiment i de manera online a través de la nostra peixateria online.