Publicat el

Nou fumet de peix Sampera, ara amb productes ECOLÒGICS

Fumet de peix ecològic

Amb l’objectiu de millora constant i d’oferir als nostres clients productes d’una categoria excepcional, hem volgut incrementar la qualitat del fumet incorporant productes ecològics  i modificant el procés d’elaboració cap a una opció completament artesanal.

El valor afegit del producte ecològic i del procés d’elaboració.

Treballem amb productes del territori, de temporada i frescos. Per una banda, les verdures amb les quals s’elabora el sofregit del fumet són de proximitat, provenen d’agricultors i productors locals que conreen mitjançant criteris ecològics. Així doncs, és com el nostre fumet obté aquest certificat ecològic.

Per altra banda, el nostre fumet és fet amb peix del Mediterrani i Gamba de Palamós. Tot el peix prové de les nostres llotges on, com sempre, seleccionem amb molta cura i respecte, els productes per obtenir la major qualitat. Un peix i marisc totalment fresc, triat el mateix dia d’elaboració per a mantenir aquesta màxima qualitat i frescor.

En el procés d’elaboració, el tractament dels productes és 100% artesanal. Les verdures es renten, es tallen a mà i es cuinen lentament per aconseguir un sabor autènticament casolà. També s’utilitzen tècniques de cocció tradicionals, tal i com es faria a la pròpia cuina de casa, allunyant-se dels processos industrials.

Des de Sampera, creiem que és molt important treballar amb productes ecològics certificats, sense conservants i elaborats a la manera tradicional. Només d’aquesta manera ajudem a la preservació del medi ambient i contribuïm al benestar i a la salut de les persones.

Entra a la nostra botiga online i en 24 / 48 hores el tindràs a casa, llest per cuinar la teva recepta amb l’autèntic sabor a peix i marisc. Sorprèn als teus i transporta’ls a la vora del mar amb el nou fumet Sampera, ara amb productes ecològics!