Publicat el

Nou packaging sostenible

A Sampera apostem per Sumbox, la nova caixa de cartó per a enviar el peix i marisc als nostres clients.

La sostenibilitat és una cosa que tots hem de tenir al cap, i no tan sols això, sinó que n’hem de fer alguna cosa al respecte. Per això, des de Sampera, com a empresa compromesa amb el medi ambient, hem decidit fer un canvi del packaging cap a una opció més sostenible pel planeta.

La nostra elecció ha estat Sumbox, 100% reciclable i impermeable. Sumbox forma part de la família d’envasos primaris i sostenibles 360 Green Packaging (360GP) d’Hinojosa.

El respecte pel medi ambient és fonamental dins la nostra filosofia de marca, duem a terme una selecció delicada i respectuosa dels productes de mar,  tenim en compte l’estricte compliment de les vedes i contribuïm en la preservació del bon estat de les aigües de les nostres mars i dels ecosistemes marins.

Apostar pel sistema d’envasament Sumbox, és un pas més cap a un món més sostenible. A més a més, fa possible que el producte arribi d’una manera excel·lent als clients, complint amb la prioritat de Sampera: mantenir la màxima qualitat del peix i marisc des del seu origen fins que arriba a casa teva.

El packaging és fonamental per garantir que el producte conservi la temperatura necessària i, d’aquesta manera es mantinguin intactes totes les seves característiques d‘aroma, sabor i imatge. El nostre nou embalatge, a més de protegir aquesta matèria primera tan delicada, és una opció sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Per la seva composició, Sumbox és 100% reciclable i una vegada finalitzat el seu ús pot llançar-se al contenidor blau. És totalment estanc i impermeable, apte tant per al transport amb gel com amb producte congelat.

La nova imatge i la recent obertura de la nostra botiga online també ha contribuït a la renovació del packaging. A més de cuidar a la nostra xarxa de professionals de l’hosteleria i la restauració, volem crear una grata experiència de l’usuari particular en rebre el seu paquet a casa: una imatge Premium i una total garantia de qualitat i frescor.

En resum, a més de ser un producte ecològic, la nostra nova caixa compta amb un disseny molt cuidat i les garanties de conservació que ens ofereix realment marquen la diferència. Contribueix a transmetre la nostra imatge de producte gurmet d’alta gamma. Vols rebre  el nostre peix i marisc a casa? Accedeix a la nostra botiga online, tria entre els productes que més et vinguin de gust i en 24h-48h rebràs el teu paquet. Serà com obrir una caixa de bombons.

Sumbox – Packaging sostenible Sampera