Publicat el

Tenim nou espai a Ametller Origen

Des de Sampera entrem a formar part de la gran família Ametller Origen, amb la intenció de proporcionar el peix i marisc més fresc als nostres clients. 

Seguint amb la nostra premissa de cada vegada ser més a prop teu, hem obert un espai Sampera al Mercat d’Autors d’Ameller Origen de Barcelona i a la seva botiga de Sant Cugat on posem al teu abast el peix i marisc més fresc acompanyat d’altres productes d’excel·lència que ofereix Ametller Origen.   

El mercat d’autors d’Ametller Origen 

Aquest nou espai de cuina d’autors reuneix el millor de la gastronomia gourmet sota un mateix sostre. La seva intenció és convertir-se en un espai de referència gastronòmica a la ciutat de Barcelona, oferint dins d’un mateix espai un mercat de productes gourmet artesanals, de qualitat i de proximitat juntament amb un espai de restauració, amb l’ànima dels millors xefs i, finalment, una sala “experiencial” on realitzar tallers, xerrades, showcookings, cursos etc. 

Dins d’aquest espai Mercat d’Autors, trobem la presència de grans xefs com Nandu Jubany, Hideki Matsuhisa, Josep Maria Kao, Max i Stefano Colombo, Christian Escribà i Patrícia Smith i Las Muns.

Sampera i Ametller Origen 

Estem molt orgullosos de poder sentir-nos part d’aquest projecte. Ambdós treballem amb l’objectiu comú d’apropar el millor del mar i la terra  als clients a través de productes honestos i de qualitat que permeten una cuina orientada a gaudir d’una experiència gastronòmica rica en qualsevol lloc i moment. 


Escollim el millor peix de les llotges i comprem directament als vaixells de la mediterrània per garantir la qualitat, frescor i tradició dels productes, fet decisiu per formar part de la família d’Ametller Origen  i ara també de la seva plataforma online on trobaràs tots els productes del Mercat d’Autors. Un clic i ja podràs gaudir d’allò més artesanal i tradicional  llest per a ser assaborit amb tota la seva riquesa de matisos. Troba’ns també a la nostra peixateria online, a la botiga Ametller de Sant Cugat (Carrer Cerdanya, 2 Sant Cugat del Vallès) així com  al corner del peix del Mercat d’Autors d’Ametller Origen (C. de Numància, 47 / C. de Berlín, 51 – Barcelona)