Publicat el

Llançament del nostre propi ecommerce

Compra el peix i marisc de la millor qualitat online de manera pràctica i senzilla. 

Des de Sampera apostem per la venda online. Som conscients que actualment vivim en un entorn on el món online obté molt protagonisme i, clarament, s’ha fet indispensable a les nostres vides. Per això, creiem que és important garantir als nostres clients la compra a través d’aquesta eina que facilita i fa molt més còmode el nostre dia a dia. 

Oferim un servei immediat mantenint la frescor i l’alta qualitat dels nostres productes a través de de l’aparador online on pots navegar i triar aquell peix i marisc que més et vingui de gust. Un parell de clics i ho tens casa!   

Volem ser més a prop teu. 

Treballem dia a dia per seleccionar el millor del mar anant fins a la vora dels vaixells a fer la nostra tria, d’aquesta manera assegurem la frescor i l’alta qualitat del peix. El següent pas: fer-ho arribar a tothom, d’una manera còmode, eficaç i nova. 

Sense moure’t de casa. 

Visita la nostra peixateria, navega i fixa’t en allò que t’entri pels ulls, llegeix la informació sobre el producte i, fins i tot, inspira’t amb les nostres propostes culinàries. Tria el rang de pes i el mode de presentació, al teu gust. Afegeix el producte a la cistella i llestos per rebre-ho a casa.

Fes la teva comanda a la nostra peixateria online.