Termes i condicions

Navega per la web i adquireix els nostres productes amb tranquil·litat. Estem a prop teu.  

De la llotja a casa teva

Cuina i assaboreix el millor peix i marisc de Sampera amb la màxima comoditat.

Despeses d’enviament: península ibèrica: 15€

Zones i horaris de repartiment

A la resta de Península Ibèrica t’ho portem a casa en 48 hores. Les comandes realitzades els divendres i dissabtes s’entregaran dimarts.

Els horaris d’entrega de 8.00h a 13.30h aprox. 

Com rebràs el producte?

Tria la manera en la que vols que t’ho presentem. Abans d’afegir el producte a la cistella, recorda escollir, dins de les nostres opcions, com vols rebre el producte:  a rodanxes, en lloms, sencer, sencer sense pell i esviscerat, a daus, etc…

Cada producte té les seves particularitats, escull quina és la més adient per tu.

A partir d’aquí comença la nostra feina, seleccionar el peix i marisc més fresc i de la millor qualitat i posar-lo a punt en caixes isotèrmiques i 100% reciclables. 

El manteniment de la qualitat del producte és la nostra prioritat per això dins de les nostres caixes comptem amb esponges de gel que actuen com a conservants del fred i fan un efecte nevera. D’aquesta manera, es mantindrà la cadena del fred i la frescor del peix i marisc quedarà intacte.

No perdis temps. Et preparem la teva comanda en safates precintades perquè no hagis de modificar res abans de col·locar-lo a la nevera o congelador. A més a més, dins de les safates trobaràs uns absorbents que recullen tota l’aigua que pugui desprendre el peix. Un conjunt pràctic i higiènic al teu servei.